Titel

Het Team

Het team

Het team van by Mabel bestaat uit haarspecialisten met een gemeenschappelijke passie voor haar in de breedste zin. Zo staan wij niet alleen garant voor stijlvol geknipt haar in prachtige tinten afgestemd op uw persoonlijkheid, maar is de kwaliteit van het haar minstens zo belangrijk.

Haar is pas echt mooi als het ook gezond is. De specialisten van by Mabel kiezen daarom voor behandelingen die het haar niet beschadigen, maar juist opbouwen.

We werken uitsluitend met hoogwaardige, verzorgende producten. Door het volgen van trainingen en opleidingen blijven we continue op de hoogte van de laatste trends en technieken om deze kwaliteit te waarborgen. Gezond haar valt beter in model en kleuren blijven langer mooi. Naar die duurzaamheid streven wij graag!

 

 

Hair makes the difference! Goed vallend, mooi gekleurd haar maakt werkelijk verschil. Je voelt je zelfverzekerder, kleuren staan mooier en je ziet er uitgeruster uit. En dat maakt het vak ook zo uitdagend. De kunst is om het juiste model en de juiste mix van kleuren te vinden….en die combinatie is bij iedere klant anders en afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijke kleuren, persoonlijkheid en leefstijl zijn bepalende zaken.

In mijn salon vind ik interesse in u als klant daarom zo belangrijk. Zo leren we u kennen en zijn we in staat uw haar te stylen zoals dat bij u past. Uiteraard hoort goede verzorging, geschikt voor uw haar, daar ook bij.

Mabel | Top stylist / Oprichtster

Iedere dag in de salon is voor mij opnieuw een uitdaging. Kapster zijn is mijn passie en dat doe ik graag in een team. Als team ben je in staat een breder publiek te dienen omdat ieder zijn eigen kwaliteiten heeft. Ik houd ervan met mijn creativiteit mooie dingen te creëren, blijf graag op de hoogte van de nieuwste trends. Ik werk op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Cléa | Top stylist

 

By Mabel in de salon voel ik mij helemaal op mijn plek. Ik leer hier heel veel van mijn andere collega’s. Naast dat we bezig zijn met hoe iemand de deur uitgaat zijn we ook bezig met de conditie en de kwaliteit van het haar. Dit vind ik interessant. De sfeer en de klantvriendelijkheid vind ik ook erg belangrijk. We hebben een gezellig en professioneel team. 

Femke |Styliste